lauantai 27. syyskuuta 2014

Blogin herätys!

Moikka pitkästä aikaa!

Nyt vihdoin päästään tänne bloginkin puolelle, kun ollaan saatu kausi kunnolla käyntiin.
Kesällä treenattiin ahkerasti niin peruskuntoa kun lajitekniikkaakin. Rappusten pintaa tuli kulutettua joka viikko ulkotreeneissä ja sisällä aloitettiin mm. vanteella treenaaminen! Oltiin myös esiintymässä muutamaan otteeseen forssan tapahtumissa meidän kesäisellä vannetanssilla :)
Alkukesästä treenattiin ulkona vähän sateisissa merkeissä...

rappusilla :D

Oltiin myös rullausvenyttelytunnilla alkukesästä!

Toisen esiintymisen backstagella oli puinen karhu, ja pitihän sen kanssa tietysti selfie ottaa ;D

Toisessa esiintymisessä Holjilla! Tytöt pääsi esitysten välissä myös hurjastelemaan laitteisiin :D

 Loppukesästä päästiin leireilemään Kuortaneelle! Lähdettiin la aamulla ja tultiin su illalla. Matka oli piitkä, mutta taittui mukavasti junalla. Leiriltä sai taas paljon hyviä vinkkejä tulevaan ja oli kaikin puolin kiva reissu :) Tytöt pääsi leirillä tekemään ekaa kertaa kasva urheilijaksi-testit, jotka osoittautui tosi raskaiksi mutta jollain tapaa myös kivoiksi! :D

Heti leiristä seuraavalla viikolla oli oman seuran leiripäivä ja taas saatiin hyviä vinkkejä kun oman seuran valkkujen lisäksi tunteja oli pitämässä muutama vieraileva valkku. Lisää leirikuvia myöhemmin:)





Nyt syksyllä päätettiin jättää kisakausi välistä ja keskittyä treenaamaan kohti ens kevään varsinaista sarjanousua! Meidät voi kuitenkin nähdä katsomon puolella Cailap cupissa ja Kilpasarjan mestiksissä! Uutena juttuna otettiin myös erillinen baletti mukaan treeniohjelmaan! Baletti onkin ollut vähän erilaista ja kivaa vaihtelua normaaliiin treenaamiseen!

Joukkue on myös jonkin verran muuttunut viime keväästä. Tällä hetkellä joukkueessa voimistelee: Aino, Alma, Carita, Emmi, Essi, Iida, Pihla, Pinja, Saana, Sini, Sofia V ja Sofia L


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti