keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Sydän Suomen aluekisat :)

Lauantaina käännettiin nokka kohti Tamperetta valmiina taas kisaamaan :) Lähtö oli aikaisin aamulla, ja matka vietettiinkin melko rauhallisissa tunnelmissa. Kun päästiin paikalle, alettiin tekemään lämppää harkkaa varten. Harkka ei ollut parasta Kimallusta, vaan tuli vielä eriaikaisuuksia ja muita virheitä.

_MG_5733
IMG_5719
Harkan jälkeen mentiin laittamaan hiukset ja meikit kuntoon ja samalla näimme vielä muitten harkkoja. Laitettiin myös hileet päähän, ja sen jälkeen mentiinkin jo kannustamaan Loiste ja sitten syömään :D
_MG_5734
_MG_5742
Käytiin ennen lämpän aloittamista vielä haukkaamassa happea ja kaupassa :D Sitten olikin kisalämpän aika, ja sen tytöt teki tällä kertaa yhdessä meidän valkkujen joukkueen kanssa:) Tehtiin kuitenkin oman joukkueen kesken kohtia, tasapainoja, hyppyjä ja loppuun tsemppi piiri ja sitten alkujonoon.

Sitten tytöt kuulutettiin lavalle ja taas kerran hyvän kannustuksen saattelemana ohjelma pääsi alkamaan:) Suoritus oli tähän mennessä suurimmaksi osaksi paras, mitä kisoissa on nähty:) myös se kaivattu ilmaisu näkyi jo paljon paremmin!

Suorituksen jälkeen mentiin katsomoon kuuntelemaan kategoria ja kannustamaan muita joukkueita:) kategoriaksi meille kuulutettiin 7. Haettiin välillä vähän eväitä katsomoon ja jatkettiin kisojen katsomista :) Katsomosta tytöt oli myös löytänyt itselleen juttu seuraa, kun me valmentajat huomattiin tyttöjen juttelevan Team Minettejen tyttöjen kanssa (jotka kuuluvat myös tyttöjen idoli joukkueisiin:D)! Taisi olla aika hieno hetki kaikille Kimalluksen tytöille! Sovimme myös että saamme heidän kanssa yhteis kuvan ja taisi siinä muutamalla tytöllä vierähtää pienet onnen kyyneleetkin :')Myös nimikirjoituksia ja huulipunapusuja kertyi tyttöjen treenivihkoihin ja papereihin.  Kiitokset vielä upeille Team Mineteille :)
_MG_5863
_MG_5932
Tytöt kannusti palkintojen jaon ja sen jälkeen otettiin paljon kuvia. Sitten lähdimme väsyneinä mutta onnellisina kotimatkalle :)
_MG_5910
Kimallus ja Nefriitit
_MG_5880
Säihke, Lumitähdet, Kimallus ja Nefriitit
Nyt onkin muutama viikko normaaleilla treeneillä ja sitten päästään kauden viimeisiin kisoihin, tyttökisoihin. Lisäksi tytöillä on jäljellä vielä seuran kevätnäytös!

4 kommenttia:

  1. Kivat kisat oli;D jeeeeeee Nefriitit pääs mitaleille<333333 Terppa! T:Piski(piu) (Pinja)

    VastaaPoista
  2. Mahtavat kisat! Parhaat mitä on ollut;) Ja onnee nefriteille<3<3<3

    T: Telma (teu)

    VastaaPoista
  3. Voi aw:'3 voin uskoa miten innoissaan tytöt olivat team mineteistä!:)) mieletön joukkue kyllä kaikin tavoin:))<3 tsemppiä vielä!!

    VastaaPoista
  4. Harmi että yksi tyttö ei päässyt reppariin kun team minettejä on vain 9:(

    VastaaPoista